Blue Flower

Nyheter - AB ORAX - Kyrkogårdsutrustning, parkvård, kisthantering

Gravkantskärare

Gravkantskäraren underlättar arbetet med att montera rasskydden vid gravgrävning. Verktyget är en blandning av ett spett och en spade. Bladet är tillverkat av rostfritt stål och skaftet har ett greppvänligt gummiöverdrag. Dess tyngd gör att man enkelt kan ordna till fina kanter, ta bort rötter och gräskant. Genom att använda gravkantskäraren kan arbetet utföras säkert och effektivt utan att behöva gå ned i graven.

Vikt 11kg
Längd 262cm

Nu finns det äntligen en gravstenslyft som lyfter bredare stenar. Öppning 250-500 mm

Art.nr. 16197. Gravstenslyft bred. Öppning: 250-500 mm. Lyftkapacitet: 1000 kg.

Kisthanteringsvagn mindre, nu med transportör och fjärrkontroll

KISTHANTERINGSVAGN mindre mod. A art.nr. 09260. Kisthanteringsvagnen är lätthanterlig, smidig och eliminerar tunga manuella lyft vid hantering av kistor. Höj- och sänkning sker på elektrisk väg. Enkelt att hämta kistor från likbil och placera dem i ställningar, kylfack eller på katafalk. Nu med transportör och fjärrkontroll.

Logga in och beställ våra produkter snabbt och enkelt

Alla våra kunder kan nu lägga beställningar direkt på nätet.

Många av er är redan registrerade i webbutiken och ni behöver endast efterfråga ett nytt lösenord innan ni är redo att logga in och börja beställa.

Efterfråga nytt lösenord här, fyll i er e-postadress och klicka på knappen "Fortsätt". Ni kan därefter logga in på adressen http://orax.se/ehandel.

Om ni inte redan har ett konto i e-handeln så kan ni ansöka om ett här.